Шановні замовники,

раді повідомити Вам, що на нашому складі знову доступний навчальний мінікомп'ютер Micro:bit v.2.

Одноплатний мініатюрний комп'ютер Micro:bit розробки телерадіокомпанії BBC призначений спеціально для навчання програмуванню.

 

Шановні замовники,

запрошуємо відвідати нову версію сайту - "Інструмент Pro'sKit в Україні від офіційного дистриб'ютора" - proskit.kiev.ua, яку ми створили для полегшення пошуку та замовлення товарів.

Сподіваємось що вам сподобаються нові можливості та дизайн!

Шановні замовники,

представляємо вам перетворювачі напруги від компанії Rogerele серій інвертор REPREPUREMCNS-110 та контролери заряду YJSS.

RogerEle

Zipper ZI-STE7500DSH

Шановні замовники, пропонуємо 1/3-фазний електричний дизельний генератор ZI-STE7500DSH від австрійської компанії Zipper.


Шановні замовники!

Наразі в нашому районі відсутній мобільний зв'язок.

Ви можете зв'язатись з нами за телефоном 044-507-02-02 (багатоканальний) або через інтернет-месенджери напряму з менеджерами або через форму зв'язку на сторінці "Контакти" на нашому сайті.

Виробничі та офісні потреби нашого підприємства забезпечує потужний електрогенератор, ми працюємо в нормальному режимі.

Biakom

З точки зору віка людини, це вік коли ти тільки отримав освіту та немаючи досвіду намагаєшся знайти себе у дорослому житті. Але для розвитку компанії в Україні це зовсім інший шлях.

electro-install-2021-184х184

Шановні клієнти та партнери!

Компанія "Віаком" 19-21 жовтня запрошує вас на виставку ELECTRO INSTALL 2021

Intel

Компанія Intel припиняє виробництво джерел живлення Enpirion, а також плат оцінювання (EVB) та USB -комунікаційного ключа, пов’язаних з Enpirion.